whatsapp.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Een moderne werkplaats

Alles in-house regelen, dat maken we mogelijk met onze moderne werkplaats.

Sub Page Listing Image

APK-keuring

Bij Autolinie kun je terecht voor zowel onderhoud als keuringen. Iedere auto moet gekeurd worden. Binnen welk tijdsbestek dat moet gebeuren, hangt af van de leeftijd van de auto. Tijdens een apk-keuring wordt je auto op verschillende vlakken gecontroleerd.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Onderhoud

Regelmatig onderhoud is nodig om je droomauto in topconditie te houden. Wie veel van zijn of haar auto verwacht, moet deze goed laten onderhouden. De auto’s die we bij Autolinie onderhouden vragen om concentratie en precisie.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Storingsdiagnose

Snel handelen is bij het constateren van een storing cruciaal. Onze manier van werken is daarop ingesteld. Storingsdiagnoses kunnen vaak dezelfde dag nog uitgevoerd worden om problemen te voorkomen.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Digitale servicebericht

Vroeger werd er nog gewerkt met papieren onderhoudsdocumenten. Dat behoort tot het verleden wanneer u voor een Mercedes-Benz voertuig kiest. Het digitale serviceboekje is een online-systeem voor eigenaren van een Mercedes-Benz voertuig. Alle uitgevoerde service- en onderhoudswerkzaamheden worden er nauwkeurig in vastgelegd.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Bandenservice

Het vervangen van de banden van je auto komt erg nauw. De velgen van je geliefde auto mogen niet beschadigd raken en de band moet op de juiste wijze gemonteerd worden. Bij Autolinie vervangen we banden en verwisselen we zomer- en winterbanden op dezelfde velg.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Remmenservice

De belangrijkste onderdelen van de auto als het aankomt op veiligheid. Alleen daarom al is het verstandig de remmen eens in het jaar te voorzien van remmenservice. Onze monteurs controleren het complete remsysteem. Van de blokken en schijven tot de aandrijving en slangen.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Airco-service

Er gaat niets boven een auto die fris ruikt. Het lijkt vanzelfsprekend, maar de airco is kwetsbaar. Om ervoor te zorgen dat je niet voor verrassingen komt te staan, voorzie je je aircosysteem van een servicebeurt. Onze vakkundige monteurs controleren en vervangen waar nodig de koelelementen, slangen en koudemiddelen.

Lees meer

Volg ons op Instagram

Morgen Internet - Zorgeloos website